Chronolog: Περισσότεροι αγώνες και νέες υπηρεσίες το 2018

Η δυναμική ανάπτυξης του συστήματος Chronolog επιβεβαιώθηκε και το 2018 με διεύρυνση του πλήθους διοργανώσεων που επέλεξαν το σύστημα για την διαχείριση των αγώνων τους και την έκδοση αποτελεσμάτων.

Το σύστημα Chronolog έχει παρουσία πλέον σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και χρησιμοποιήθηκε σε 274 εκδηλώσεις μέσα στο 2018. Χρησιμοποιήθκε σε αγώνες τρεξίματος δρόμου ή σε βουνό, ποδηλατικούς αγώνες δρόμου ή βουνού, τρίαθλα, σε αγώνες στίβου, κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης, ατομικές χρονομετρήσεις και άλλες μορφές αγώνων.


Το σύστημα εγγραφών διαχειρίστηκε περισσότερες από 130.000 δηλώσεις συμμετοχών και χιλιάδες πληρωμές με κάρτες.

 

Είναι πλέον δεδομένες οι υπηρεσίες όπως:

  • Άμεση ζωντανή παρουσίαση αποτελεσμάτων, τόσο για τους αθλητές όσο και για τους θεατές
  • Διαχείριση εγγραφών και παροχή δυνατότητας εξόφλησης αυτών με πλαστικές κάρτες (πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες κλπ)
  • Υπηρεσίες διευκόλυνσης της γραμματείας των αγώνων με ειδικό software για την διανομή
  • Αυτόματη διανομή αριθμού και chip σε δρομείς (Chronokiosk)
  • Απεικόνιση της θέσης αθλητών σε χάρτη για αγώνες μεγάλης διάρκειας (MeOnMap)
  • Καταγραφή και άμεση μετάδοση διελεύσεων σε ενδιάμεσα σημεία με εφαρμογή σε κινητό τηλέφωνο

Επίσης έχει ξεκινήσει η εξαγωγή και διάδοση του συστήματος και σε άλλες χώρες της περιοχής μας καθώς το σύστημα εκτός από τις τεχνικές δυνατότητες και την αξιοπιστία, συνδυάζει και το ανταγωνιστικό κόστος απόκτισης και λειτουργίας!

Το 2019 θα παρουσιάσουμε σειρά νέων υπηρεσιών που θα καταστήσουν πιο άμεση την παρακολούθηση των αγώνων και της προσπάθειας των συμμετεχόντων, ενώ θα επεκτείνουμε το δίκτυο των Chronokiosks καθώς διευκολύνουν τους αθλητές στην παραλαβή των υλικών τους, μειώνουν τον όγκο εργασίας της γραμματείας των αγώνων και φέρνουν επισκέψεις σε καταστήματα που έχουν αθλητικό ενδιαφέρον.

Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και συνεχίζουν να δείχνουν στο σύστημα Chronolog, το πρώτο και μοναδικό πλήρως Ελληνικό σύστημα χρονομέτρησης και διαχείρισης αγώνων.