Απολογισμός 2016

Κλείνοντας το 2016, το Ελληνικής ανάπτυξης και παραγωγής σύστημα χρονομέτρησης αθλητικών εκδηλώσεων «Chronolog», κατέγραψε μία ακόμα ανοδική χρονιά στην Ελληνική αγορά χρονομετρήσεων με chip.

Για το διάστημα από 1ή Ιανουαρίου 2016 μέχρι και την 31ή Δεκεμβρίου το σύστημά μας πέτυχε τα ακόλουθα:

  • Κατεγράφησαν περίπου 200.000 επιδόσεις  (εκκινήσεις, ενδιάμεσοι χρόνοι, τερματισμοί)
  • Χρησιμοποιήθηκε σε 255 διοργανώσεις σε όλη τη χώρα.
  • Χρονομέτρησε σχεδόν 600 διαφορετικούς αγώνες
  • Διαχειρίστηκε περισσότερες από 103.000 εγγραφές αθλητών σε αγώνες
  • Το πλήθος των διοργανώσεων που εμπιστεύθηκαν το Chronolog αυξήθηκε κατά 82% σε σχέση με το 2016!

Το σύστημα Chronolog χρησιμοποιείται για καταγραφή επιδόσεων σε αγώνες δρόμου, τόσο σε δημόσια οδό όσο και σε στίβο, ορεινού τρεξίματος, ποδηλασίας δρόμου, ορεινής ποδηλασίας, κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης, τριάθλου, σκυταλοδρομίες και ατομικές χρονομετρήσεις, σε κάθε μορφής τερέν, διάρκειας από 10 λεπτά μέχρι πολλές ημέρες και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Παράλληλα προσφέρει σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης εγγραφών και πληρωμών με φόρμα δήλωσης συμμετοχής.

Η αξιοπιστία και ευκολία χρήσης του συστήματος Chronolog έχει επιτρέψει την χρήση του από πολλές ομάδες χρονομέτρησης ανά την χώρα καλύπτοντας αγώνες από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο και από την Ρόδο μέχρι την Κέρκυρα!  Ταυτόχρονα βοήθησε στον εξορθολογισμό της σχετικής εγχώριας αγοράς καθιστώντας προσιτές τις υπηρεσίες χρονομέτρησης με chip για πολύ περισσότερους διοργανωτές σε σχέση με το παρελθόν.

Με το σύστημα Chronolog παρουσιάστηκαν και καθιερώθηκαν υπηρεσίες όπως μετάδοση αποτελεσμάτων σε πραγματικό χρόνο, άμεση αποστολή αποτελεσμάτων στους συμμετέχοντες, SMS services για ενημέρωση, εγγραφές μέσω web sites και εγγραφές με χρέωση πιστωτικής κάρτας.

Το σύστημα είναι Ελληνικής ανάπτυξης και παραγωγής από την εταιρία Hex Μ.Ε.Π.Ε. Έχει συμβάλει στην επαγγελματική σταδιοδρομία δεκάδων ανθρώπων στην χώρα μας με τις ομάδες χρονομέτρησης που έχουν δημιουργηθεί. Όντας πλέον στον 6ο χρόνο λειτουργίας, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των διοργανωτών και των αθλητών με την αξιοπιστία, την ταχύτητα και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που παρέχουμε.

Ευχαριστούμε όλους όσους επέλεξαν και εμπιστεύθηκαν το σύστημα μας και τους χειριστές του για την χρονομέτρηση και καταγραφή των επιδόσεων πάσης φύσεως αθλητικών εκδηλώσεων.